top of page

Werken bij De Klepperstee 

Zelfstandig werkende kok of souschef ( 32-38 uur)

Lijkt het je leuk om ons gezellige, uitdagend team te versterken? Dan is dit je kans! Bij Bistro Skål werk je in een gezellige en bruisende omgeving met mooie verse producten, verrassende gerechten en een divers team! Je kunt op ieder moment van de dag terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak in de ochtendzon op het terras, een lekkere lunch samen met collega’s, een gezellige borrel met vrienden, of voor een verrassend diner met familie. Bistro Skål heeft een leuke kaart voor ieder wat wils! 

Dat jij alles op alles zet voor een perfect avondje uit voor onze gasten, dat vinden wij vakmanschap. Met jouw inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor kwaliteit, kunnen we gasten pas écht blij maken. Van de voorbereidingen op de komst van de gasten tot het tevreden naar huis gaan van gasten. 
Meer informatie over deze vacature vind je hier.

 

Medewerker Groen & Techniek (36-38 uur)

Elke dag is anders! Op de ene dag help je mee met het onderhoud van de gebouwen en huuraccommodaties, op de andere dag ben je juist weer bezig met het snoeien van de bomen en de volgende dag sta je in de installatieruimte van onze natuurlijke zwemvijver. Is er een storing of gaat er iets kapot? Dan ben jij er, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor dat het probleem wordt opgelost. Het is belangrijk dat onze gasten tevreden zijn en snel worden geholpen. Ook help je bij het op orde houden van de inventaris. Je doet technische- en schoonmaakwerkzaamheden en je vindt het bovenal leuk om elke dag weer meer te leren. Wij zorgen voor voldoende begeleiding en ruimte om alle ins en outs te leren. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Teamleider Recreatie& Outdoor Sport (32-38 uur)

Voor de bedrijven Vakantiepark De Klepperstee en Strandtheater Houten Kaap zijn wij op zoek naar een teamleider Recreatie & Outdoor (Sport). Samen met jouw collega-teamleider stel je het programma op en zorg je voor een goede samenwerking tussen de twee organisaties.

Wat verwachten wij van jou?
Allereerst geef je samen met jouw mede-teamleider en de oproepkrachten invulling aan het complete recreatieprogramma van De Klepperstee en het outdoor- en activiteitenprogramma Ouddorp Duin. Jij werkt zelfstandig en creativiteit en eigen initiatief is zeer belangrijk. Het programma is voor alle leeftijden met sport, spel, toneel, muziek, cabaret en festivals. 
Meer informatie over deze vacature
vind je hier.

Seizoensmedewerkers De Klepperstee 

De Klepperstee is van één klein kampeerveld inmiddels uitgegroeid tot een grote recreatieonderneming, waar dertig vaste medewerkers en een groep van vijftig oproep- en vakantiekrachten werken aan het verbeteren en vernieuwen van het bedrijf, aanbod en service. Dat doen we door verse broodjes te bakken, het park netjes te onderhouden, kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven en écht iedereen met een glimlach te woord te staan!

Dat kan alleen met een enthousiast en hardwerkend team. Samen zetten we er de schouders onder, maar natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid, tijdens en ná het werk. Voor de vakanties zijn wij op zoek naar nieuwe toppers die het vaste team komen versterken binnen de afdelingen horeca, recreatie, receptie en/of technische dienst.

Meer informatie over de vacatures van seizoensmedewerkers vind je op de pagina werken bij de klepperstee. 


 

wave-reversed-white.png
bottom of page