wave-reversed-white.png

Ga eens iets actiefs doen

Avonturiers opgelet! Ben jij in voor wat outdoor avontuur? Op Ouddorp Duin organiseren we allerlei activiteiten. Kom eens boogschieten, lasergamen of archery taggen, golfsurfen, powerkiten of huur een segway, oxboard of (E-)bike.

Fietsverhuur Ouddorp Duin (4).jpg
RTB Fatbike.jpg

SEGWAY, (BAK)FIETS -, E-STEPS - & FATBIKESVERHUUR
RentTourBuy, Westerweg 22 OUDDORP
 

Nieuw in de verhuur: E-Steps!
Elektrische steps waarmee je snelheden kunt halen tot 25 km per uur. Dit zijn de E-Kickbikes. Deze electrische steps zijn toegestaan op de openbare weg. De kleinere E-Steps zijn supercool voor kids vanaf 12 jaar, maar let op die moeten op het park blijven. Wil je een E-scooter rijden? Probeer dan eens de E-Chopper. Eventueel kun je samen met de kleine voorop een rit maken. 
 

Segway

Segway rijden is elke dag mogelijk bij RentTourBuy. Een korte of lange tour, of misschien zelf op pad: jij bepaalt. Maak vanaf 8 jaar een tour over het park onder begeleiding (v.a. € 15,-).
Ben je 16 jaar of ouder dan kun je ook een tour buiten het park maken. (v.a. € 39,50) | v.a. 1 uur.

 

Wil je zelf aan de slag: Be your own guide! en huur een Segway. Je krijgt een korte instructie en training voordat je zelfstandig op pad gaat met een mooie routekaart erbij. 
1 uur huur (+ instructie vooraf) | € 25,-


(Bak)fietsverhuur
Nieuw bij de fietsverhuur RentTourBuy: de bakfiets. Geschikt voor iedereen: neem je hond of
je kinderen mee voorin en houd ruimte over voor schepjes en emmertjes of misschien een heerlijke picknickmand. Ook voor verhuur van E-bikes, tandems, (kinder)fietsen, bolderkarren, fietsaanhangers, etc.

 

Voor de kids
De felgekleurde steps voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar en de coole metalen steps voor de kinderen vanaf 5 jaar. En vanaf 12 jaar: de e-step.

 

Meer informatie: renttourbuy.nl | 0187 – 840348/ 06-54791816

GOLFSURFEN, SUPPEN & POWERKITEN
Natural High Surfschool Ouddorp Duin, Westerweg 24-26 OUDDORP


Golfsurfen
Liggend in het water schijnt het zonnetje op je gezicht. Je kijkt achterom en voelt het water stijgen. Dit is het moment…. peddelen! Golfsurfen is een onbeschrijfelijk gevoel dat je moet meemaken! Surflessen voor elk niveau en leeftijd | 2 uur | € 37,50/ Privéles: € 60,- (1,5 uur) | Zwemdiploma vereist


Suppen
De Noordzee leent zich uitstekend om SUP (Stand Up Paddling) te beoefenen. Je staat hierbij op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel waarmee je het board voortbeweegt. Omdat je continu op je plank moet balanceren, gebruik je al je spieren om te blijven staan! 1,5 uur | 7+ € 25,- | Zwemdiploma vereist


Powerkiten
Op het strand ga je de strijd aan met de wind en een krachtige vlieger. De instructeur geeft tips en het gaat al snel gemakkelijker. Powerkiten is een toegankelijke activiteit en geschikt voor jong en oud | 1,5 uur | € 20,- | min. 5 pers.


Verhuur
Heb je zin om te surfen maar zelf geen board of geen wetsuit? Bij Surfschool Natural High is er altijd voldoende materiaal om te huren. Kom gezellig langs in de surfshop. 

 

Meer informatie of aanmelden via: 
golfsurf@natural-high.nl of 0187-723927

NH Logo zwart-2.png
NH - golfsurfen.jpg
NH - powerkite.jpg
Outdoor Duin - lasergame.jpg
Robin Hood middag.JPG

OUTDOOR DUIN

Houten Kaap, Westerweg 28, OUDDORP

Het boeken van outdoor op aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren gedaan te worden. 

 

Lasergame (8+)
Ga buiten op het Outdoor Duinveld, met helm en geweer, de strijd aan met elkaar. Lasergame is mogelijk van 4 tot 10 spelers | 1 uur | € 10,00 p.p. (min. 4 deelnemers)

 

Boogschieten  
Word de nieuwe Robin Hood! Buiten op het boogschietveld leer je alle technieken van het boogschieten en wie weet schiet jij aan het einde van de clinic wel in de roos! 1 uur | € 7,50 p.p. (min. 4 deelnemers)

 

Archery Tag (10+)
Een competitief spel waar iedereen aan mee kan doen. Het is een mix van boogschieten, trefbal en paintball. Ga jij de strijd aan en weet je de vlag te veroveren? 1 uur | € 10,00 p.p. (min. 4 deelnemers)

 

Outdoor Family Battle (8+)
Ga de strijd aan met je vader, moeder, opa, oma, broers, zussen, neefjes en nichtjes buiten op het Outdoor Duin veld. 2 clinics naar keuze (keuze uit: lasergame, boogschieten of Archery Tag) | 1,5 uur | € 15,00 p.p. (min. 4 deelnemers)

 

Op aanvraagMeer info en reserveringen:
info@houtenkaap.nl 
of 0187-89 39 00

Outdoor Duin_def_zwart.png

MINIGOLF OUDDORP DUIN

Westerweg 28, OUDDORP

Openingstijden:

Zo t/m vr 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 19.30 uur

 

Minigolf

Speel een gezellig spelletje minigolf met het hele gezin! Aan de voet van het Speelduin ligt een professionele, 18 holes minigolfbaan met leuke hindernissen en uitdagingen voor het hele gezin | €5,00 p.p. 

Meer info 
info@houtenkaap.nl 
of 0187-89 39 00

Outdoor Duin_def_zwart.png
minigolf.jpg