top of page
wave-reversed-white.png

Ga eens iets actiefs doen

Avonturiers opgelet! Ben jij in voor wat outdoor avontuur? Op Ouddorp Duin organiseren we allerlei activiteiten. Kom eens boogschieten, lasergamen of archery taggen, golfsurfen, powerkiten of rijd een rondje op de pumptrack met je step, skateboard of bmx. 

pumptrack-web.jpg
pumptrack-hr-11_edited.jpg

Sportbos  

Pump Track 

Vanaf juni 2022 is de eerste pump trackbaan van Goeree-Overflakkee geopend. De baan bevindt zich net achter Ouddorp Duin, bij de rotonde Westerweg en Vrijheidsweg. 

 

Deze actieve baan voor jong en oud is een kruising tussen een skatepark en BMX-baan waar je non-stop op kunt bewegen. De baan bestaat uit een kidstrack 3+, pumptrack 8+ en een skatebowl. Pak je stoerste (bmx)fiets, skates of skateboard erbij en leer de vetste trucs. Helm is op de pumptrackbaan verplicht! 
 

Verhuur van bmx-fietsen, stuntsteps en valbescherming
Bij de Houten Aap, Outdoor & Toys kunt u terecht als u een step of fiets wilt huren. Uiteraard hebben wij ook helmen en andere valbescherming in ons huurassortiment. Van maandag tot en met zondag geopend van 10.00-17.00 uur .

 

 

Multifunctioneel Sportveld 

Net achter de pump track is sinds juli 2023 een multifunctioneel sportveld aangelegd. Je kunt hier basketballen, er staan voetbaldoelen en je kunt natuurlijk zelf allemaal (sport)spellen bedenken die je hier kan uitoefenen. 

GOLFSURFEN, SUPPEN & POWERKITEN
Natural High Surfschool Ouddorp Duin, Westerweg 24-26 OUDDORP


Golfsurfen
Liggend in het water schijnt het zonnetje op je gezicht. Je kijkt achterom en voelt het water stijgen. Dit is het moment…. peddelen! Golfsurfen is een onbeschrijfelijk gevoel dat je moet meemaken! Surflessen voor elk niveau en leeftijd | 2 uur | € 37,50/ Privéles: € 60,- (1,5 uur) | Zwemdiploma vereist


Suppen
De Noordzee leent zich uitstekend om SUP (Stand Up Paddling) te beoefenen. Je staat hierbij op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel waarmee je het board voortbeweegt. Omdat je continu op je plank moet balanceren, gebruik je al je spieren om te blijven staan! 1,5 uur | 7+ € 25,- | Zwemdiploma vereist


Powerkiten
Op het strand ga je de strijd aan met de wind en een krachtige vlieger. De instructeur geeft tips en het gaat al snel gemakkelijker. Powerkiten is een toegankelijke activiteit en geschikt voor jong en oud | 1,5 uur | € 20,- | min. 5 pers.


Verhuur
Heb je zin om te surfen maar zelf geen board of geen wetsuit? Bij Surfschool Natural High is er altijd voldoende materiaal om te huren. Kom gezellig langs in de surfshop. 

 

Meer informatie of aanmelden via: 
golfsurf@natural-high.nl of 0187-723927

NH Logo zwart-2.png
NH - golfsurfen.jpg
NH - powerkite.jpg
Outdoor Duin - lasergame.jpg
Robin Hood middag.JPG

OUTDOOR DUIN

Houten Kaap, Westerweg 28, OUDDORP

Het boeken van outdoor doe je op de website van Strandtheater Houten Kaap. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.

 

Boogschieten  
Word de nieuwe Robin Hood! Buiten op het boogschietveld leer je alle technieken van het boogschieten en wie weet schiet jij aan het einde van de clinic wel in de roos! 45 minuten |
€ 9,50 p.p. (min. 2 deelnemers) 

 

Archery Tag (10+)
Een competitief spel waar iedereen aan mee kan doen. Het is een mix van boogschieten, trefbal en paintball. Ga jij de strijd aan en weet je de vlag te veroveren? 1 uur | € 11,00 p.p. (min. 6 deelnemers) Archery Tag wordt aangeboden op aanvraag. 

 

 

Meer info en reserveringen:
info@houtenkaap.nl 
of 0187-89 39 00

Outdoor Duin_def_zwart.png

MINIGOLF OUDDORP DUIN

Westerweg 28, OUDDORP

Openingstijden:

Maandag tot en met zondag 10.00 - 17.00 uur 
 

Minigolf

Speel een gezellig spelletje minigolf met het hele gezin! Aan de voet van het Speelduin ligt een professionele, 18 holes minigolfbaan met leuke hindernissen en uitdagingen voor het hele gezin | €6,00 p.p. 

Meer info 
info@houtenkaap.nl 
of 0187-89 39 00

Outdoor Duin_def_zwart.png
minigolf.jpg
bottom of page