top of page
wave-reversed-white.png

Een unieke locatie tussen de duinen

Naast het strand, net achter de duinen ligt een unieke locatie voor feestelijkheden, bijeenkomsten en evenementen. Het gezellige plein is omringd met een theater, winkels, een surfschool, fietsverhuur en restaurant Bij Marc. Door onderlinge samenwerking kan een totaalpakket met locatiehuur, entertainment, catering en activiteiten worden aangeboden. Gasten kunnen verblijven Bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark de Klepperstee of Ridderstee Ouddorp Duin.

Een onvergetelijk evenement organiseren?
Boek Ouddorp Duin als eventlocatie!
Strandplein.jpg

Gelegen tussen de duinen en op loopafstand van de zee is het grote strandplein (1200 m2) een unieke locatie voor evenementen. 

Strandplein

Vergadering.jpg

De multifunctionele zaal van Strandtheater Houten Kaap biedt: flexibel podium (max 40m2) | max. 180 zitplaatsen | professionele licht- en geluidsinstallatie | beamer met groot filmscherm | gezellige bar |  kleedkamer met douche en wc

Theaterzaal

Bar.jpg

De gezellige bar is een leuke locatie voor informele borrels, ontvangst van gasten en voor kleinere gezelschappen. Deze ruimte kan apart  gehuurd worden, maar kan indien gewenst ook bij de theaterzaal getrokken worden

Bar

Bij Marc.jpg

Vanuit Restaurant bij Marc zijn vele opties voor catering mogelijk. Zowel voor ontbijt, lunch of diner in het restaurant als voor catering in de bar of zaal van het strandtheater.

Catering

NH.jpg

In samenwerking met Surfschool Natural High en fietsverhuurder RentTourBuy bieden wij zeer diverse outdooractiviteiten aan, van segwaytours tot blokarten.

Activiteiten

Groepsaccommodatie.jpg

Overnachtingen, ook voor grote groepen, zijn mogelijk bij Landal Strandresort Ouddorp Duin, Ridderstee Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee.

Overnachten

bottom of page