Werken bij Ouddorp Duin

 

Vacature: (Vakantie) medewerker Ouddorp Duin 

Ouddorp Duin is per 1 juni op zoek naar zelfstandige medewerkers voor het outdoorcentrum/ speelgoedwinkel, het strandtheater en voor buitenevents. Deze medewerker is een enthousiaste en flexibele kracht die het niet alleen leuk vindt om te bij te dragen aan de opstart van een nieuw winkel op Ouddorp Duin maar ook mee wil werken aan de events die wij in de zomerperiode organiseren

Wie zijn wij?

Ouddorp Duin/ Outdoor Duin

Outdoor Duin biedt diverse outdooractiviteiten aan op het outdoorveld van recreatiegebied Ouddorp Duin en het nabijgelegen strand. Aan het strandplein van Ouddorp Duin openen wij per 1 juni een outdoorcentrum waar mensen zich kunnen aanmelden voor diverse outdooractiviteiten (o.a. lasergame en boogschieten), hun golfsticks kunnen ophalen voor de nieuw te openen minigolf en informatie kunnen krijgen over het gebied. Daarnaast is het outdoorcentrum ook een speelgoedwinkel waar duurzaam speelgoed verkocht wordt.

Strandtheater Houten Kaap en Ouddorp Duin

Naast het outdoorcentrum ligt Strandtheater Houten Kaap. In de Houten Kaap vinden regelmatig voorstellingen en activiteiten plaats. Vanuit het theater worden in het hoogseizoen en de schoolvakanties ook events op het plein georganiseerd. De winkelmedewerker maakt deel uit van het team van Strandtheater Houten Kaap, dat verder bestaat uit theater-, marketing- en outdoormedewerkers, en kan ook ingezet worden bij voorstellingen, (horeca) activiteiten en pleinevents. 

 

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega die zin heeft om van ons nieuwe outdoorcentrum en de speelgoedwinkel een groot succes te maken. Daarnaast moet onze nieuwe collega bereid zijn ingezet te worden voor diverse activiteiten, zoals theatervoorstellingen, zakelijke bijeenkomsten en pleinevents.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Ten eerste ben je hét gezicht van ons outdoorcentrum! Bij jou halen gasten hun golfsticks op, kopen ze mooi duurzaam speelgoed en krijgen ze alle informatie over ons recreatiegebied. Dankzij jou ziet de winkel er altijd verzorgd en schoon uit. Daarnaast zorg je iedere dag dat de minigolfbanen er weer netjes bij liggen en sluit je ‘s avonds de banen weer af.

 

Je bent…

 •  positief, energiek, zelfstandig en flexibel

 • goed in de omgang met mensen

 • communicatief vaardig en representatief richting onze gasten
   

Verder… 

 • heb je een MBO werk- & denkniveau

 • ben je bereid in de weekends en schoolvakanties te werken

 • vind je het geen probleem in het hoogseizoen meer uren te werken dan in het laagseizoen

 • heb je bij voorkeur relevante werkervaring in de recreatiesector (niet noodzakelijk) 

 • spreek je Duits en Engels

 • heb je affiniteit met ons eiland

 • kun je omgaan met een computer en/of kassasysteem

 

En niet onbelangrijk…
-    Je salaris is conform recreatie CAO
-    Je werkt als oproepkracht of met een tijdelijk contract (in het hoogseizoen kan dat oplopen tot fulltime) 

 

Reageren voor 15 mei 2021 met motivatie en CV via de mail: simone@houtenkaap.nl

 

De sollicitatiegesprekken zullen eind mei worden ingepland. 

wave-reversed-white.png