Wave
Wave
Wave
Wave

Buiten en binnen spelen

Op het Speelduin kunnen jonge bezoekers zich naar hartenlust uitleven op de klimtoestellen, schommels en natuurlijk de uitzicht-/klimtoren mét glijbaan! Maar ook binnen kan er iedere dag volop gespeeld worden. Kom naar de binnenspeeltuin om te klimmen, knutselen, bouwen, glijden en airhockeyen.

Activiteiten

In de vakanties en zomermaanden worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd. Ontmoet Bollo de Beer, bak heerlijke koekjes of pizza's, maak mooie knutsel- of tekenwerkjes of speel een leuk spel met de medewerkers van het Fun & Entertainment team.

Spelen & Zo

Terwijl de kinderen zich bij Spelen & Zo vermaken op de speeltoestellen, knutselen aan de picknicktafels of een potje airhockey spelen kunnen de volwassenen plaatsnemen in de knusse zithoek. Bij de horeca in de binnenspeeltuin zijn diverse koude, warme dranken, streek sappen, wijnen en bieren te verkrijgen. Voor de lunch worden er tosti’s, baguettes en uitsmijters bereid met producten van lokale leveranciers. Er is ook een speciale kinderkaart met o.a. pannenkoeken. Om de lekkere trek te stillen worden er ook koek en gebak, borrelhapjes, snoep- en chips zakjes verkocht. 

Dagelijks geopend

De gratis binnenspeeltuin is dagelijks geopend. Actuele openingstijden zijn op te vragen bij de receptie van Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

 

Spelen & Zo | Westerweg 18 | 0187-700222

Wat staat er op het programma?

Bekijk hier de 'Uitwaaier' (pdf)