Wave
Wave
Wave
Wave

Voorjaarsvakantie bij Ouddorp Duin

Van 19 februari t/m 5 maart worden er bij Ouddorp Duin zowel binnen als buiten activiteiten voor het hele gezin georganiseerd, zoals bamboe bouwen, boogschieten, theatervoorstellingen en Legodagen.

Elke dinsdag en zaterdag kun je aan de slag met bamboe. Bouw bijvoorbeeld een toren of piramide met alleen stokken en elastieken. Bouw je liever met Lego® kom dan donderdag 21 of 28 februari tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Legodag en doe ieder uur mee aan een nieuwe challenge. Op zoek naar een ander soort uitdaging? Ga boogschieten! Iedere zaterdag voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Een andere sportieve activiteit is de duinstruinwandeling op 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Onder begeleiding van een gids maak je een verfrissende en interessante wandeling door de duinen van Ouddorp. Aanmelden voor de wandeling is noodzakelijk en kan via info@houtenkaap.nl. Kijk voor het volledige programma op www.ouddorp-duin.nl of Facebook.com/ouddorpduin.

Houten Aap
Iedere woensdag middag van 14.00 tot 16.00 uur is er voor de kinderen een themamiddag. Deze middag kunnen de kinderen mee doen met allerlei verschillende activiteiten, passend in het thema van de week. Het thema van woensdag 20 februari is Robin Hood met o.a. boogschieten. Woensdag 27 februari is het thema carnaval. Kom verkleed en neem je beste humeur mee! Vooraf aanmelden via info@houtenkaap.nl.

Kindervoorstelling
Tijdens de vakantie staan er in strandtheater Houten Kaap ook nog twee kindervoorstellingen op het programma. Op dinsdag 26 februari kun je om 11.30 uur komen kijken naar de poppenkastvoorstelling ‘Bollo gaat op avontuur’. Zaterdag 2 maart komt de ‘Dribbel minishow’ naar het theater. Deze voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar begint om 11.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl