Wave
Wave
Wave
Wave

Summer Kick-off Beach event

Vier de zomer! Kom op zaterdag 22 juni naar Ouddorp Duin en maak kennis met alle leuke outdoor activiteiten die je deze zomer op het strand bij Ouddorp Duin kunt doen tijdens het Summer Kick-off Beach event. Dit evenement duurt van 14.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Programma:

Vanaf 14.00 uur kun je deelnemen aan diverse leuke strandspellen zoals knotshockey, Lacrosse en strandvoetbal. Surfschool Natural High verzorgt de gehele middag surf- en SUP (Stand Up Paddleboard) lessen voor jong en oud. Van 14.00 tot 16.00 uur is er een gratis proefles beachyoga door Yogastudio Ouddorp. Om 15.00 en 16.00 uur kun je ontdekken welke kleine zeedieren er leven in de zee bij Ouddorp door met een sleepnet door de branding te gaan. En om 15.00 en 17.00 worden er lessen skimboarding gegeven. Ter afsluiting worden er marshmallows geroosterd boven een mooi kampvuur.

Het evenement vindt plaats op het strand bij Strandpaviljoen Paal 10, strandopgang 4 en is vrij toegankelijk voor iedereen. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.