Wave
Wave
Wave
Wave

Start Seizoen Feest

Kom zaterdag 31 maart naar Ouddorp Duin voor het Start Seizoen feest! Tijdens deze feestelijke open dag van 14:00 tot 18:00 uur zijn er allerlei leuke workshops en (outdoor)activiteiten te doen, is er een humoristische kindervoorstelling en verzorgt de band Stringcaster een swingend optreden.

Van 14:00 tot 17:00 uur kunnen er in strandtheater Houten Kaap diverse Paasknutsels gemaakt worden, is er een Paaschocoladeworkshop, worden er glittertattoos gezet en mogen de kinderen zich verkleden. Op het strandplein wordt een skateclinic gegeven door Natural High en kan er op een Segway gereden worden tijdens de Segway Experience van RentTourBuy. Ook kan er worden meegereden op de rug van de pony’s van Stal h’t Kacheltie, is er een springkussen, een stoepkrijtwedstrijd en kun je ieder uur leren boogschieten.

Om 15.00 uur staat theatergroep Koeterwaals in het theater met de vrolijke, beeldende voorstelling “Modder” over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven! Omdat het feest is geldt voor deze voorstelling een speciaal kortingstarief van €6,50 per kaartje. Tickets zijn vooraf te koop via houtenkaap.nl en verkrijgbaar aan de kassa.

De dag wordt afgesloten met een optreden van de band Stringcaster, vijf mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica. Deze doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, irish folk en country zetten vanaf 16:00 uur een energieke show neer waarbij de planken uit het podium gespeeld worden.