Wave
Wave
Wave
Wave

Plein bbq & gratis optreden Enge Buren

Zaterdag 14 juli wordt het begin van de zomervakantie in de regio feestelijk ingeluid bij Ouddorp Duin met een gezellige barbecue op het strandplein en een gratis optreden van Enge Buren.

Iedereen is welkom bij de barbecue op het strandplein van Ouddorp Duin. Restaurant Bij Marc verzorgt een heerlijk BBQ arrangement. Voor een vast bedrag is er tussen 18.30 en 20.30 uur voor iedereen een broodje hamburger, kipsaté, barbecueworstje, brood & salades.

Aansluitend bieden Strandtheater Houten Kaap en Vakantiepark De Klepperstee een gratis optreden van Enge Buren aan dat om 20.30 uur begint. Wat Enge Buren precies doen is lastig te definiëren, is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kun je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

Deelname aan de barbecue kost €14,50 voor volwassenen en €8,50 voor kinderen. Vooraf reserveren bij Restaurant Bij Marc, telefoonnummer 0187-745410. Aanmelden voor de voorstelling van Enge Buren is niet nodig. Bij slecht weer worden de barbecue en het optreden verplaatst naar Strandtheater Houten Kaap.