Wave
Wave
Wave
Wave

O kom er eens kijken, de Sint logeert bij Ouddorp Duin!

Pssst niet verder vertellen hoor, maar de Sint logeert op het strandresort Ouddorp Duin! Ga maar eens kijken bij villa nr. 503, als je door het raam kijkt dan zal je zien dat hij daar slaapt. Tenminste, als hij niet ergens op bezoek is of pakjes aan het uitdelen is. En met zo’n bijzondere gast op het park moeten er natuurlijk wel allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden voor alle kinderen uit de buurt, zoals een Pietenontbijt, een spetterend Sinterklaasfeest en een kindervoorstelling in het weekend van 2 en 3 december a.s.

Zaterdag

Zaterdag 2 december begint de dag natuurlijk met een stevig ontbijt. Vanaf 9.00 uur staan de Pieten klaar in Restaurant Bij Marc om samen met de kinderen en hun ouders te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet (kosten €6,95 voor kinderen en €9,95 voor volwassenen). Als de buiken vol zijn kunnen er nog lekkere pepernoten gebakken worden die je natuurlijk zelf mee naar huis mag nemen! Lijkt je dit gezellig dan graag even reserveren via 0187-745410 of info@bijmarc.nl.

Na het ontbijt wordt er van 10.30 tot 12.00 uur in strandtheater Houten Kaap met de Pieten geknutseld, gedanst, gezongen, geschminkt, allerlei spelletjes gedaan en chocoladeletters gemaakt. En met een beetje geluk komt Sinterklaas nog wel even kijken of iedereen een beetje goed meedoet!

Zondag

Op zondag 3 december is er om 11.00 uur de voorstelling ‘Aadje Piraatje viert Sinterklaas’. In deze vertelvoorstelling, waarin de kinderen lekker mogen meedoen, wordt een aantal verhalen verteld uit het nieuwste boek van de kleine lieve Aadje Piraatje. Tenslotte komt Sinterklaas langs met een stoomboot. Kom verkleed als piraat want aan het einde van de voorstelling mag het publiek zelf piraat spelen! Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via houtenkaap.nl of te reserveren via info@houtenkaap.nl

Voor meer informatie over alle Sinterklaasactiviteiten op Ouddorp Duin kijk op: Facebook.com/ouddorpduin of mail naar info@houtenkaap.nl