Wave
Wave
Wave
Wave

Gezocht: Marketing stagiair

Strandtheater Houten Kaap is op zoek naar een enthousiaste, flexibele, zelfstandige en creatieve stagiair. Als stagiair in ons nieuwe theater heb je de kans om zowel een theater als een heel gebied goed op de kaart te zetten. Hierbij staan we open voor al jouw leuke en creatieve ideeën.

Wie zijn wij?

Strandtheater Houten Kaap is onderdeel van Ouddorp Duin, een nieuw recreatiegebied in de duinen van Ouddorp. Vanuit de Houten Kaap programmeren wij het hele jaar door (kinder)voorstellingen, bands, cabaret, films en events, voor binnen in onze theaterzaal maar ook voor buiten op het strandplein. Daarnaast zijn wij vele verschillende samenwerkingen aangegaan met vakantieparken en lokale ondernemers om te voorzien in een divers aanbod aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. In onze uitkrant ‘De Uitwaaier’ en de website ouddorp-duin.nl zijn alle activiteiten te vinden die we op en rondom Ouddorp Duin worden aangeboden.

Wat bieden wij aan?

We bieden een stage aan voor minimaal drie maanden in een klein team. Je bent maandelijks medeverantwoordelijk voor ‘De Uitwaaier’ en voor de updates van de websites. Ook verwachten we dat je leuke content bedenkt voor Social Media en voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast schrijf je regelmatig persberichten en je werkt mee aan andere uitlatingen, zoals posters en flyers. We verwachten dat je meedenkt over het aantrekken van toeristen en inwoners naar ons theater. Daarnaast wordt je betrokken bij het bedenken en de organisatie van verschillende events en activiteiten. De Houten Kaap is nog nieuw, dus er komt van alles op je pad als je bij ons aan de slag gaat. 

Wat zoeken we?

Een student aan een relevante HBO opleiding, bij voorkeur (Crossmediale) Communicatie, Marketing, Media & Entertainment, die:

·         creatief, zelfstandig en onderzoekend is
·         affiniteit heeft met theater en recreatie
·         een harde werker is
·         beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
·         het geen probleem vindt om ook eens ingezet te worden tijdens voorstellingen of bij events
·         thuis is in social media
·         bereid is om af en toe ook in de weekenden en/of avonduren te werken

Ben jij wie we zoeken?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Simone@houtenkaap.nl of info@houtenkaap. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Simone via telefoonnummer 06-24576786.