Werken bij Ouddorp Duin

 

Vacature: marketingmedewerker Ouddorp Duin (16 uur)

 

Voor het gebied Ouddorp Duin en Strandtheater Houten Kaap zijn wij per 1 september op zoek naar een marketingmedewerker. Deze zelfstandige en flexibele medewerker is naast het marketingwerk ook inzetbaar bij voorstellingen en events.

Wie zijn wij?

Ouddorp Duin/ Strandtheater Houten Kaap

Het recreatiegebied Ouddorp Duin is een gebied waar de ondernemers van de recreatieparken, horeca, theater en winkels nauw samen werken om met elkaar een mooi programma met activiteiten en events aan te bieden aan de toerist en inwoner van Ouddorp Duin. 

In de Houten Kaap vinden regelmatig voorstellingen en activiteiten plaats. Vanuit het theater worden in het hoogseizoen en de schoolvakanties ook events op het plein georganiseerd. De marketingmedewerker maakt deel uit van het team van Strandtheater Houten Kaap, dat verder bestaat uit theater-, winkel- en outdoormedewerkers, en kan ook ingezet worden bij voorstellingen, activiteiten en pleinevents. 

 

Wat verwachten wij van jou?

We zijn op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en flexibele collega die verantwoordelijk is voor de marketing van het gebied Ouddorp Duin en in het bijzonder voor het Strandtheater Houten Kaap en Outdoor Duin. Onze nieuwe collega in initiatiefrijk, creatief en kan goed zelfstandig werken, maar is daarnaast een enthousiaste teamspeler vol met creatieve ideeën.   

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je bent verantwoordelijk voor het communiceren van de Ouddorp Duin-activiteiten, via onze verschillende communicatiekanalen. Zo houd je twee websites en social media bij, schrijf je maandelijks nieuwsbrieven en persberichten en maak je samen met onze vormgever flyers, posters en de Uitwaaier. Daarnaast ben je goed én initiatiefrijk in online marketing. Bij activiteiten en events vind je het leuk ingezet te worden, o.a. achter de bar.  

 

Jij …

 • hebt een HBO werk- & denkniveau

 • bent zelfstandig, flexibel en positief

 • bent communicatief zeer vaardig en representatief richting onze gasten

 • bent bereid extra te werken in de avonden, weekends en schoolvakanties

 • hebt bij voorkeur relevante werkervaring in de sector (niet noodzakelijk)

 • spreekt Duits en Engels, Duits schrijven is een pré

 • hebt affiniteit met ons eiland
   

Wat kun je van ons verwachten

 • Je salaris is conform recreatie CAO

 • Je begint met een tijdelijk contract voor 16 uur, met mogelijkheid op meer uren in de toekomst

Reageer voor 1 augustus 2021 met motivatie en CV via de mail: simone@houtenkaap.nl

De sollicitatiegesprekken zullen half augustus worden ingepland. 

wave-reversed-white.png