Wave
Wave
Wave
Wave

Pleindisco

Elke woensdag en zondag van 19.30 tot 20.00 uur

Kom mee zingen en dansen op het plein tijdens de kinderdisco!

meer info of aanmelden

Circusdag

Zondag 4 augustus van 16.00 tot 18.30 uur

Zondag 4 augustus is het circusdag bij Ouddorp Duin en kun je kijken naar een fantastische circusshow en daarna alle trucs die je in de show gezien hebt zelf uitproberen!

16.00 – 17.00 uur: Familieshow ‘Circus Meerfout’. Circus Meerfout is een echte familievoorstelling! Deze unieke show bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling voor een publiek van 4 tot en met 99 jaar. Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.

17.30 – 18.30 uur: Na het zien van familieshow vinden de kinderen het altijd erg leuk om wat ze hebben gezien ook zelf te proberen. Die mogelijkheid is er in de vorm van het Meespeelcircus. Op deze manier kunnen de kinderen, onder begeleiding van Huub Cooijmans, naar harte lust spelen met: diabolo’s, Chinese bordjes, koorddansen, clownsfietsje, jongleerballen, kegels, stelten, loopkogel, éénwielfietsen, etc. Om het circusgevoel helemaal compleet te maken vindt dit alles plaats op een echte circuspiste!

meer info of aanmelden

Cabaretfestival

Zaterdag 10 augustus van 17.00 tot 22.00 uur

Iedereen die graag lacht, opgelet! Op het strandplein van Ouddorp Duin, voor strandtheater Houten Kaap, is het namelijk tijd voor cabaret. En niet zomaar één voorstelling, maar een heus cabaretfestival. Kom kijken en geniet van het gevarieerde programma dat begint om 17.00 uur met muziek van The Cappuccino’s. Daarna volgt cabaret van Roel C. Verburg en Hassan El Rahaui. Na een pauze, waarin je lekkers uit diverse foodtrucks kunt proeven en opnieuw kunt genieten van de muziek van The Cappuccino’s gaat het festival verder. Het is dan tijd voor cabaretiers Andries Tunru en Thijs van Meeberg. Een pauze en vele gratis bitterballen later is het tenslotte de beurt aan Anne Neuteboom. Zij sluit het cabaretfestival af.

meer info of aanmelden

Foodtruckfestival Smaak aan Zee

22 t/m 25 augustus

Smaak aan Zee Ouddorp Duin vindt plaats op het strandplein van Ouddorp Duin. Tussen de duinen kun je met andere fijnproevers en foodies, families en vrienden, locals en toeristen genieten van muziek, leuke activiteiten en workshops voor jong en oud. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op het speelduin en in binnenspeeltuin Spelen & Zo.

Tijden:

Donderdag 22 augustus van 16:00 - 23 uur
Vrijdag 23 augustus van 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag 24 augustus van 12:00 - 23:00 uur
Zondag 25 augustus van 12:00 – 21:00 uur

meer info of aanmelden

Omloopfeestje

Vrijdag 30 augustus van 21.00 tot 00.00 uur

De jubileumeditie van de jaarlijkse wandeltocht ‘De Omloop van Goeree-Overflakkee’ komt dit jaar langs Ouddorp Duin daarom wordt er op het strandplein een feestje gevierd. Supporters van de lopers kunnen hen vanaf hier een hart onder de riem steken voor de zware etappe over het strand van Ouddorp. De Flakkeese band Soggy B verzorgt een akoestisch optreden met covers van bekende nummers. De bar is geopend en er zijn snacks verkrijgbaar.

meer info of aanmelden

Visdag

Zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 17.00 uur

In het kader van de Week van de Goereese vis worden er op zaterdag 31 augustus allerlei leuke (kinder)activiteiten georganiseerd bij Ouddorp Duin zoals korren (vissen met een sleepnet) en een garnalenpelwedstrijd. 

Programma:

10.00 – 12.00 uur
Korren/visjes vangen op het strand | € 2,50 | Aanmelden

14.00 – 16.00 uur
Visspelletjes op het strandplein

16.00 – 17.00 uur
Garnalenpelwedstrijd
Maak aansluitend je eigen garnalencocktail | €7,50

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)