Wave
Wave
Wave
Wave

Zomerse Zaterdag: Openluchtbioscoop op het strandplein

Zaterdag 7 juli 22.30 uur, Zaterdag 11 augustus 21.30 uur & Zaterdag 8 september 20.30 uur

Deze zomer gaan we 3 zaterdagen film kijken op het strandplein van Ouddorp Duin. Op zaterdag 7 juli, zaterdag 11 augustus en zaterdag 8 september komt er een scherm van bijna 8x4 m. op het plein te staan en wordt het plein omgetoverd tot bioscoopzaal. Neem je eigen stoel, zitzak, dekentje en je vrienden of familie mee en kom genieten van een heerlijke film! Natuurlijk wordt er ook popcorn en chips verkocht en kun je iets te drinken kopen. De film is gratis

meer info of aanmelden

Zomerse Zaterdag: Enge buren

Zaterdag 14 juli 20.30 uur

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.

Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)

Deze voorstelling vindt plaats op het Strandplein van Ouddorp Duin en is gratis te bezoeken

meer info of aanmelden

Pleinyoga & picknick

Vrijdag 27 juli & Vrijdag 24 augustus

Vorige zomer verzorgde Bellatrix van Yogastudio Ouddorp 2x een succesvolle gratis plein yoga sessie met aansluitend picknick, onder het motto: sharing is caring. De mensen moesten er even aan wennen om ‘en plein public’ yoga te doen, maar dat ging snel over, toen ze zagen dat iedereen ontzettend positief reageerden. En na de les, gingen de bakjes met zelfgemaakte salades, hapjes en flessen rond. Ja, we weten het zeker: van delen wordt je gelukkig! Dus ook deze zomer komen er weer 2 gratis plein yoga sessies.

meer info of aanmelden

Zomerse Zaterdag: Zeemeerminnen- en Piratendag

Zaterdag 28 juli 11.00-16.00 uur

Alle zeemeerminnen en piraten opgelet! Zaterdag 28 juli is het zeemeerminnen & piraten dag op Ouddorp Duin. De dag begint om 11.00 uur met de interactieve kindervoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest' gebaseerd op het gelijknamige prentenboek in Strandtheater Houten Kaap. Vanaf 12.00 uur zijn er op het plein allerlei leuke dingen te doen zoals een springkussen, schatzoeken, stoepkrijtwedstrijd en creatieve workshops.

meer info of aanmelden

Zomerse Zaterdag: Roofvogelshow

Zaterdag 4 augustus 19:00 uur

Kom naar het Strandplein voor de spectaculaire roofvogelshow met verschillende soorten grote en kleinere roofvogels. Toegang is gratis.

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)