Wave
Wave
Wave
Wave

Zomerse Zaterdag: Openluchtbioscoop op het strandplein

Zaterdag 7 juli 22.30 uur, Zaterdag 11 augustus 21.30 uur & Zaterdag 8 september 20.30 uur

Deze zomer gaan we 3 zaterdagen film kijken op het strandplein van Ouddorp Duin. Op zaterdag 7 juli, zaterdag 11 augustus en zaterdag 8 september komt er een scherm van bijna 8x4 m. op het plein te staan en wordt het plein omgetoverd tot bioscoopzaal. Neem je eigen stoel, zitzak, dekentje en je vrienden of familie mee en kom genieten van een heerlijke film! Natuurlijk wordt er ook popcorn en chips verkocht en kun je iets te drinken kopen. De film is gratis

meer info of aanmelden

Pleinyoga & picknick

Vrijdag 27 juli & Vrijdag 24 augustus

Vorige zomer verzorgde Bellatrix van Yogastudio Ouddorp 2x een succesvolle gratis plein yoga sessie met aansluitend picknick, onder het motto: sharing is caring. De mensen moesten er even aan wennen om ‘en plein public’ yoga te doen, maar dat ging snel over, toen ze zagen dat iedereen ontzettend positief reageerden. En na de les, gingen de bakjes met zelfgemaakte salades, hapjes en flessen rond. Ja, we weten het zeker: van delen wordt je gelukkig! Dus ook deze zomer komen er weer 2 gratis plein yoga sessies.

meer info of aanmelden

Zomerse Zaterdag: Zeemeerminnen- en Piratendag

Zaterdag 28 juli 11.00-16.00 uur

Alle zeemeerminnen en piraten opgelet! Zaterdag 28 juli is het zeemeerminnen & piraten dag op Ouddorp Duin. De dag begint om 11.00 uur met de interactieve kindervoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest' gebaseerd op het gelijknamige prentenboek in Strandtheater Houten Kaap. Vanaf 12.00 uur zijn er op het plein allerlei leuke dingen te doen zoals een springkussen, schatzoeken, stoepkrijtwedstrijd en creatieve workshops.

meer info of aanmelden

Workshop Drumtastic

Zaterdag 4 augustus 15.00 tot 17.00 uur

DrumTastic is een swingende drum workout op een fitnessbal. Deze ballen liggen op in hoogte verstelbare blokken en kan hierdoor gegeven worden aan kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen. De workshop heeft een laag instapniveau, waardoor iedereen goed mee kan doen. De zogenaamde basisoefeningen komen in de eerste clinic aan de orde. Muziek, ritme, fun en samenwerken staan tijdens deze workshop centraal.

meer info of aanmelden

Zomerse Zaterdag: Roofvogelshow

Zaterdag 4 augustus 19:00 uur

Kom naar het Strandplein voor de spectaculaire roofvogelshow met verschillende soorten grote en kleinere roofvogels. Toegang is gratis.

meer info of aanmelden

Foodtruckfestival Smaak aan Zee

17, 18 & 19 augustus

Net als vorig jaar vindt er van 17 t/m 19 augustus een speciale editie plaats van foodtruckfestival Smaak aan Zee bij Ouddorp Duin. Tip: blok dit weekend vast in je agenda en stuur al je vrienden een uitnodiging voor dit evenement!

Kom genieten van een feestelijk weekend met natuurlijk veel en lekker eten & drinken, maar daarnaast ook goede muziek, kleding stands, theater en genoeg entertainment voor de kids. Er is voor ieder wat wils!

Entree = gratis.

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)