Wave
Wave
Wave
Wave

Activiteiten bij Ouddorp Duin

Houten Aap kindermiddag

Iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga. Benieuwd wat we komende week gaan doen? Bekijk het programma op houtenkaap.nl.

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Vooraf aanmelden via: info@houtenkaap.nl. Wees er snel bij want vol=vol.

meer info of aanmelden

Yoga in het zand

Elke dinsdag & vrijdag in juli en augustus van 10.00 tot 11.00 uur

Even helemaal ontspannen met je voeten in het zand van de Speelduin van Ouddorp Duin. Vooraf inschrijven is niet nodig. Voor aanvang van de les melden bij de balie van strandtheater Houten Kaap.

Kosten: €15,-

Locatie dinsdagochtend: Strandopgang bij strand resort Ouddorp Duin
Locatie vrijdagochtend: Strandopgang bij strandpaviljoen C-Side

meer info of aanmelden

Boogschieten

Iedere zaterdag van 15.30 tot 16.30 uur

Een leuke activiteit voor het hele gezin: boogschieten! Leer hoe je een goede houding aanneemt en kijk hoe trefzeker jij bent! Aanmelden via de receptie van Ouddorp Duin of via info@houtenkaap.nl

Kosten: €7,50 | Kinderen vanaf 8 jaar

 

meer info of aanmelden

Kampvuur

Iedere zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur

Kom naar het strandplein van Ouddorp Duin voor een gezellig kampvuur. Schuif aan op de banken en rooster marshmallows in het knisperende kampvuur. 

 

meer info of aanmelden

Ponyrijden

Zondag 3 juni van 12.00 tot 14.00 uur

Maak een ritje op de rug van de lieve pony's van Stal h't Kacheltie over het terrein van Ouddorp Duin.

Kosten: €1,- per rondje

meer info of aanmelden

Internationale yogadag met yoga & chai latte

Donderdag 21 juni 19.30 - 21.30 uur

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Yoga Dag ! Over de hele wereld worden er duizenden yoga events georganiseerd. In Nederland zijn er alleen al talloze events......en nu dit jaar ook in Ouddorp.

Zelf heb ik twee jaar geleden meegedaan op Times Square in hartje New York. Een plek waar dagelijks 1 miljoen mensen overheen lopen, fietsen en rijden, wordt dan gewoon afgesloten voor yoga! Het geeft een super gaaf gevoel om te weten dat je yoga doet samen met zoveel andere mensen op andere plekken. Het gaat om de globale verbinding, vandaar dat € 5,- ook gedoneerd wordt aan het goede doel.

India heeft voor het eerst sinds 2014 een minister van yoga. Indiase premier Narenda Modi heeft toen meteen de Verenigde Naties opgeroepen om een Nationale Yoga dag in te stellen. In 2015 werd de eerste editie van Wereld yogadag gehouden.

€15,00 (incl. chai latte) Per deelnemer wordt €5,-  euro gedoneerd aan een goed doel

 

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)