Wave
Wave
Wave
Wave

Activiteiten bij Ouddorp Duin

Houten Aap kindermiddag

Iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga. Benieuwd wat we komende week gaan doen? Bekijk het programma op houtenkaap.nl.

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Vooraf aanmelden via: info@houtenkaap.nl. Wees er snel bij want vol=vol.

meer info of aanmelden

Boogschieten

Iedere zaterdag van 15.00 tot 16.00 uur

Een leuke activiteit voor het hele gezin: boogschieten! Leer hoe je een goede houding aanneemt en kijk hoe trefzeker jij bent! Aanmelden via de receptie van Ouddorp Duin of via info@houtenkaap.nl

Kosten: €7,50 | Kinderen vanaf 8 jaar

 

meer info of aanmelden

Kampvuur

Iedere zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur

Kom naar het strandplein van Ouddorp Duin voor een gezellig kampvuur. Schuif aan op de banken en rooster marshmallows in het knisperende kampvuur. 

 

meer info of aanmelden

Suppen in het zwembad

Iedere zondag van 8.30 tot 10.00 uur

Leer suppen in het zwembad van Ouddorp Duin. Bij het suppen (Stand Up Paddle Boarden) sta je op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel waarmee je het board voortbeweegt. Omdat je continu op je plank moet balanceren, gebruik je al je spieren om te blijven staan. 

1,5 uur | €24,50 | Zwemdiploma verplicht | max. 8 deelnemers

Meedoen? Meld je dan voor zaterdag 17.00 uur aan via golfsurf@natural-high.nl of kom langs in surfshop

Natural High Surfschool Ouddorp Duin | Westerweg 26

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)