Wave
Wave
Wave
Wave

Haringvliet Expeditie met Waterbus

€15,- (volw.)/ €11,50 (kind en 65+)

Vertrek vanuit Stellendam voor een expeditie over het Haringvliet met de Waterbus. Breng een bezoek aan natuureiland Tiengemeten, laat je verrassen door de historische Vesting van Hellevoetsluis, ga shoppen in Middelharnis of begin je dagje Rotterdam op het water. 

Voor actuele vaartijden kijk op: waterbus.nl/haringvliet

meer info of aanmelden

Rondleiding bij de visafslag en Stellendamse haven

Iedere vrijdag van 07.30 – 10.30 uur/€10/Vooraf reserveren/10+

Beleef de visserij in al zijn facetten! Nadat je onder het genot van een kopje koffie hebt genoten van het uitzicht op de bedrijvigheid in de haven, wordt je rondgeleid over de visafslag, waar je in aanraking komt met het product ‘vis’. Na de rondleiding zal er een bezoek worden gebracht aan een toeleveringsbedrijf voor de visserijsector. Na afloop van de rondleiding krijg je een kleine versnapering.

Tickets zijn verkrijgbaar bij VVV Ouddorp

meer info of aanmelden

Zeehondenopvang A Seal | Haringvlietplein 3A Stellendam

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur (m.u.v. maandag: 13.00 tot 17.00 uur) /v.a. €6,50

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang! Bij A Seal voelt het net of je in zee bent. Je klimt op zandbanken en geniet van een uitzicht wat je nog nooit eerder zo hebt gezien. Wie goed kijkt in boeien en aangespoelde zeecontainers, ontdekt allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier.

Zie de website voor actuele openingstijden en tarieven.

meer info of aanmelden

RTM Ouddorp | G.C. Schellingerweg 2 Ouddorp

Seizoensgebonden openingstijden

Dit is het trammuseum van de Rotterdamse Tramweg Maatschappij. Bewonder de fraaie collectie stoom- en diesellocomotieven, rijtuigen en goederenwagens. Of maak een ritje in een gerestaureerde tram en geniet van het schitterede uitzicht over het Grevelingenmeer en het duinlandschap. Voor meer informatie en openingstijden zie: www.rtm-ouddorp.nl

meer info of aanmelden

Wat staat er op het programma?

BEKIJK DE UITWAAIER (PDF)